دنتیستجو
دنتیستجو
لیزر درمانی دندان | لیزر در دندانپزشکی

آیا لیزر درمانی دندان مضر است؟

لیزر درمانی دندان همچنان در حوزه دندانپزشکی بسیار مورد تحسین قرار گرفته است. لیزر به انواع روش های دندانپزشکی از جمله سفید کردن دندان‌ها، پر کردن حفره‌ها و تغییر شکل لثه کمک می کند. مزیت روش‌های دندانپزشکی با لیزر این است که می‌توانند ایمن تر و موثرتر از روش‌های قدیمی باشند. بهبود سریع، ضدعفونی و راحتی در حین عمل از مزایای استفاده از لیزر است.

درمان دندان با لیزر چیست؟

استفاده از لیزر برای کمک به عمل‌های دندانپزشکی جدید نیست. از سال 1989، لیزرهای خاص به جای مته های سنتی و سایر ابزارها استفاده شدند. لیزرها در هر دو نوع بافت سخت و نرم (دندان‌ها و لثه‌ها) استفاده می‌شوند و آنها را به ابزاری ایده آل برای استفاده در عمل‌های دندانپزشکی مانند پرکردن حفره و درمان‌های پریودنتال تبدیل کرده است.

آیا لیزر دندانپزشکی بی‌خطر است؟ پاسخ کوتاه بله است. در دستان یک دندانپزشک متخصص زیبایی در مشهد یا شهر خودتان، لیزر منجر به کاهش خطر آسیب تصادفی در طول یک عمل دندانپزشکی می‌شود. در حالی که ابزارهای دندانپزشکی سنتی می‌توانند لثه‌ها را خراش یا تحریک کنند، لیزرها تجربه راحت تری را به بیمار ارائه می‌دهند، حتی اگر حرکتی رخ دهد و لیزر به سمت لثه‌ها زده شود، خطر آسیب‌رسانی وجود ندارد.

لیزر دندانپزشکی همچنین می‌تواند زمان بهبودی را کاهش دهد. لیزرها در واقع زخم‌ها را سوزانده و خونریزی را متوقف می‌کنند و به بهبودی سریع تر منجر می‌شوند. علاوه بر این، لیزرها ضدعفونی‌سازی را تقویت می‌کنند، به این معنی که احتمال کمتری دارد که بعد از یک عمل لیزری دندان‌پزشکی، مشکلات بعدی مربوط به پوسیدگی را تجربه کنید.

روش‌های رایج دندانپزشکی با لیزر

چه نوع عمل‌های دندانپزشکی را می‌توان با استفاده از لیزر انجام داد؟ برای از بین بردن بافت‌هایی که تحت تأثیر پوسیدگی قرار گرفته‌اند لیزر مورد استفاده قرار می‌گیرد. بعضی از لیزرها بافت نرم را هدف قرار می‌دهند و در درمان بیماری لثه موثر هستند. برای مثال، اگر بافت مرده‌ای دارید، لیزر می‌تواند آن را به سرعت و کارآمد از بین ببرد. پس از درمان با لیزر، درد یا خونریزی بسیار کمی را تجربه خواهید کرد.

مقاله پیشنهادی: کاربرد لیزر در دندانپزشکی

برخی از روش‌هایی که لیزر می‌تواند به آنها کمک کند عبارتند از:

  • آماده‌سازی دندان و لثه برای روکش دندان
  • کانتور کردن لثه برای کارهای زیبایی
  • برداشتن بافت آسیب‌دیده
  • ایمپلنت‌های دندانی
  • از بین بردن ضایعات
  • کاهش عمق پاکت
لطفا به این صفحه رای دهید
تعداد رای: 1 امتیاز کلی: 4
اشتراک گذاری

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *